Üdvözöljük
Széchenyiváros szívében

A Domby Társasház építtetője és értékesítője a Wohnpark Alsószéktó Kft. (VER-BAU Csoport). Az épületek kivitelezését a kecskeméti székhelyű VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. végzi.

A VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. egy több mint 20 éve stabilan és sikeresen működő kecskeméti vállalat. A bizalmat előtérbe helyező és megrendelő-központú üzletpolitika hatására a vállalkozás folyamatosan növeli a jó hírét és pénzügyi stabilitását országszerte a generálkivitelezések, valamint az ipari padlók piacán.

A VER-BAU 2010-ben alapította a Wohnpark Alsószéktó leányvállalatát, mely 50 családi ház felépítése után adja bérbe azokat a Mercedes-Benz Magyarországnak, mind a mai napig. A Wohnpark következő nagy projektje a Széchenyivárosrészben megálmodott Domby Társasház, mely egy 34 lakásból álló lakóépület építtetését és értékesítését foglalja magába.

A projekt minőségére garancia a VER-BAU, a név már összeforrt az igényes építőipari kivitelezés fogalmával, legyen szó ipari csarnokról, ipari padlóról, középületek renoválásáról, családi házról vagy éppen társasházról. A Domby Társasház kizárólag prémium kategóriájú lakásokat kínál törekedve a széleskörű igények kiszolgálására, hiszen egyedülállók és párkapcsolatban élők, valamint alakuló- és már többgyermekes családok is otthonra találhatnak az épületben.

Vásároljon értékálló ingatlanokat a Domby Lajos és Illyés Gyula utca sarkán álló társasházunkban egyenesen a kivitelezőtől! Az új építésű lakások – a személyi feltételek fennállása esetén - CSOK felvételével is megvásárolhatók.

Domby Társasház